About Us

Kad Kahwin Digital
Kad Kahwin Digital

Bermula sebagai perkhidmatan membuat aplikasi Android sebagai alternatif kad kahwin tradisional. Membentuk batu asas untuk kad kahwin digital dengan fungsi navigasi ke lokasi & imbas QR Code.

Kad Kahwin Digital Micro
Kad Kahwin Digital

Buat pertama kalinya, kad kahwin digital menjadi versi web. Pengguna boleh daftar akaun & buat kad kahwin digital mereka sendiri secara percuma. Memperkenalkan fungsi peringatan majlis di kalendar Google. Warna tema juga telah ditukar dari oren ke biru.

KadKahwinDigital.my
Kad Kahwin Digital

Dilancarkan sebagai platform web untuk memudahkan pengguna membuat kad kahwin digital mereka sendiri. Membawakan fungsi galeri gambar, video lagu dari YouTube & reka bentuk sistem yang lebih mesra pengguna. Logo baru juga diperkenalkan untuk memberikan imej yang lebih moden.

PKP (Covid-19)

Dengan adanya PKP, kami memperkenalkan fungsi RSVP untuk memudahkan pengantin menguruskan senarai tetamu hadir. Fungsi reaksi emoji juga ditambah bagi membolehkan tetamu menunjukan tanda mereka meraikan pengantin.

Kad Kahwin Digital + Chat AI
Kad Kahwin Digital Kad Kahwin Digital

Naik taraf terkini untuk Kad Kahwin Digital. Seluruh sistem dibangunkan semula dengan menggunakan teknologi terkini. Fungsi Chat AI juga ditambah bagi membolehkan tetamu mendapatkan maklumat terkini mengenai majlis.

KKD Logo

Inovasi Anak Malaysia Sejak 2016

Contact Us

Kad Kahwin Digital

By Bookklik Technologies

[email protected]

+60 13-313 6094

Selangor, Malaysia

2024 © Kad Kahwin Digital. All rights reserved.
Loading...